Ja vad ska man skriva...

Uppdaterar inte så ofta här som ni kasnke märker. Nu på senare tid har jag verkligen gått och funderat på att köpa en till häst. Inget går som planerat med Zola. Hon är pigg och glad som innan det har inte förändrats, men nu har operationssåret blivit infekterat, det varar lite och hon tycker inte alls om när man rör det. 

Blir att ringa veteriären på Måndag. Håller det i alla fall rent med sårtvål och Jodopax. Håller tummarna på att det inte kommer bli allvarligt. Det är säkert de där jäkla flugorna som ställt till det som ska vara och götta sig i allt!!! :( 
Vi som precis kommit igång med Zola. Och nu detta. Inte alls kul! 
Idag var jag även och provred en häst, som jag eventuellt ska ha som medryttarhäst. Jag vill inte skriva ut något namn då jag inte vet om det är ok för ägaren men jag kan i alla fall skriva att det var en riktigt rolig häst med väldigt fina gångarter enligt mig i alla fall!!
Vi får se hur det blir i framtiden, jag ska i alla fall åka en gång till och prova på att rida hästen. Kanske då kräva lite mer än vad jag gjorde idag. Jag brukar vilja ta det lungt till en början och lära känna individen först! 

Håller tummarna på något bra den här gången! :D

Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag håller tummarna för att det kommer gå bra för er med Zola!

2012-05-13 @ 09:08:47
URL: http://tialachan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0