Dåligt bemötande!

Det värsta jag vet är när någon ger en ett dåligt bemötande, ex vis i affärer osv. Den utbildningen jag gick handlade mycket om kundbemötande, bemötande av olika människor i olika sitiationer, och idag mötte jag en som desperat skulle kunna behöva den utbildningen! Han kan till och med få betalt utav mig för att jag skulle kunna lära honom vett! 

Det hela började med när Andreas flyttade in i sin lägenhet, han har fått parkera på gatan för denna hyresvärd inte haft ork att fixa honom en parkering som tillhör lägenhetshuset! När vi kom fick JAG städa hela lägenheten igen, tvätta föster osv, för denna städnig hade blivit godkänd av hyresvärden. När Andreas flyttade in så hängde det sladdar från taket där lamporna ska hänga, utan några kopplingar, det är ju fan livsfarligt! Andreas ringde och dem skulle kolla på allt nästa vecka (detta var 1 juli). Men har något hänt NEJ! 

Hur som, jag hade parkerat min fina gula bil utanför porten, eftersom det inte finns några parkeringar. Det är många andra som gör det också, inte bara jag och Andreas, utan andra hyresgäster (kan nu inte skylla på dem men men) Men idag var det dags att klaga!
Idag kom i alla fall hyresvärden och ställde sig och tutade utanför fösntret, hallå? - Om jag inte var hemma, eller i lägenheten vad hade hänt med min bil? Hur som såg han mig när jag gick förbi fönstret, så han kom in och plingade på och jag öppnade "är det din bil?" Det sa han ganska vänligt! Och jag svarade " ja" - då snappade han, han sa bara "den ska bort, den ska fan inte stå här!" - nej men ursäkta då!
Tänkte säga att jag skulle flytta på den så fort som han hade fixat en parkering till Andreas bil och fixat sladdarna som hänger från taket. Men jag vart så jäkla chockad över hur otrevlig han var! USCH!
Otrevlig= inga kunder!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Det är så himla tråkigt..

2011-08-26 @ 11:40:00
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0