Veterinär besök (igen)

Igår kom veteriären ut igen. Eftersom Zolas operationssår har varit infekterat från fredagen så tyckte jag det var bäst att ringa honom då det inte hade blivit bättre! 

Veterinären kom i alla fall ut och konstaterade att det inte var något allvarligt så som gången innan. Men man är ju lite hönsmammig speciellt när det gäller infekterade sår!!! 
Zola är pigg och glad som vanligt, dock kan vi inte rida än eftersom såret är lite infekterat. Hoppas bara att det läker snart inna sommaren börjar helt! 

Vi skulle i alla fall fortsätta att tvätta med sårtvål och jodopax, och om det blev värre eller hon fick temp skulle vi ringa igen! 


Kommentarer
Postat av: Q med ridtravare i fokus!

sv:Det är svårt att ge råd så här över nätet utan att ha sett hur hästen gör i fråga.Är sidförande hjälperna befästa? Annars börja jobba där och se till att hålla i sär hjälperna .Detta arbete kan man börja med på marken med en hand i skänkelläget och det är viktigt att man släpper trycket så fort hästen tänker åt sidan och sedan tar man med sig samma arbete upp i sadeln sen.Det är viktigt att man inte tjatar med skänkeln för då förstår hästen tillslut inte vad man menar.

mvh/Q

2012-05-16 @ 20:15:29
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0