Trasiga datorer!

Anledningen att mitt bloggande legat på is ett tag nu är för att datorerna inte vill som jag vill!
Den som jag har hemma tar 30min att starta och efter 10 min får man stänga av den för att den låter så mycket helt enkelt, och på den datorn har jag allt så den vill jag inte starta en gång för mycket om jag säger så! 

Andreas dator har mer eller mindre gett upp, jag sitter och skriver på den nu men det är väl bara en tidsfråga innan den tackar för sig och stänger av sig! (IGEN). 

Zola har fått en hel del skrittpass nu i veckan, men jag har inte så stor koll på vad som hänt i stallet på ett tag så då får ni gå in på - stallmolke.blogg.se för att se! :D

Kommentarer
Postat av: Q med ridtravare i fokus!

sv:Det handlar till stor del om efterfrågan.Det är ju det som styr marknaden så att säga.Det är ju dock fult av företagen tycker jag att påstå att B-vitaminer ska hjälpa vid fällning när det inte är sant.Det finns inga studier på häst som tyder på att B-vitaminerna i sig skulle vara aptit höjande.Det folk troligen ser är en aptithöjning pga mängden socker som faktiskt finns i dessa preparat.De smakar ofta godis. Ett av de större företagens B-vitamin "koncentrat" innehåller tex 0,4 % B-vitamin på en liter. .99,96 % som inte är vad produkten säger sig vara alltså.Dessa 99,96% är troligen någon form av sirapslösning.

mvh/Q

2012-03-10 @ 19:32:21
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/
Postat av: Q med ridtravare i fokus!

sv:Precis som du säger så är det ju dumt att ge en häst som är tjock eller har lätt för att bli det mer socker.Man vill ju på en sådan häst hålla energinivån så låg som möjligt och inte över hästens behov.

mvh/Q

2012-03-11 @ 18:30:49
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0