Fint väder!

Idag när jag vaknade är det strålande sol, självklart när jag INTE ska till stallet. Jag förstår det inte!
Hur som idag vankas det jobb, äntligen lite pengar! :D
Sen ska jag iväg och söka jobb (jag är timvikare på ett älderboende så därför måste jag fixa ett fast jobb då framtiden är lite ovis). 

Sedan ska jag fika med min kusin eventuellt. Sen bär der av hem (hem hem alltså inte Andreas hem). Ska upp tidigt i morgon för att fixa i stallet innan veterinären ska komma!

Kommentarer
Postat av: Jennie

SV: En medicinsk skoning menas med att en hovslagare som håller på med sjukbeslag kommer att sko Avons. Han har fel benställning och måste rätas upp på rätt sätt med en "medicinsk" skoning. Där de eventuellt skor med specialla skor och iläggsulor för att räta upp.



Jag ville göra en grundkoll på honom. Jag har inte märkt av att han har ont, men eftersom han är så känslig och orlig i ridningen ville jag kolla så att inget var fel. Han var lite halt på vänster bak vid longerprov på kliniken vilket gjorde att vi röntgade honom och där visade sig spatten :(

2011-10-11 @ 10:54:00
URL: http://nobleride.blogg.se/
Postat av: Jennie

SV: Ja, klart jag funderat på det ;) Frågade även vetrinären om det kunde vara så och hon sa att det mycket väl kunde vara det. Men hon sa även att Avons är en mycket vild och känslig häst, hon fick knappt ta i honom. Så att han är orolig i ridningen kan bero på att det är sådan han är helt enkelt och behöver inte betyda att han har ont.

2011-10-11 @ 14:35:17
URL: http://nobleride.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0