Varning!

VARNING!

VARNING, det finns en mäniska utanför Örebro som vill ta hand om hästar och låta dom få ett bra liv, hon lovar guld o gröna skogar men i själva verket tar hon emot hästarna o slaktar dom o tar penarna!!

Det spelat ingen roll om hon står som ägare för dom eller ej.. Jag har själv blivit utsatt för henne, lämnade en häst på foder 2009 till henne (med foder kontrakt) har haft kontakt med henne hela tiden och hon har bara medelat att hästen mår kanon bra, men i själva verket körde hon hästen direkt till slakt "Varna alla mäniskor ni känner här är en mycket sjuk person" hon är polis anmäld

 

Hon är polisanmäld och det kommer gå hela långa vägen om det så behövs.

Det gick att läsa om samma person i söndags i NA. Då gällde det en häst som hon fått på transport från norr. Dagarna efter gick den hästen på slakt men till ägaren sa hon att den mådde bra.

Har en annan bekant som oxå blev lurad. Lämnade iväg hästen i tron om att den skulle gå som sällskap. men den åkte direkt till slakt!

Det här är verkligen hemskt, att man kan slakta hästar man inte ens står som ägare till den. Vad har man då kvar när man tillochmed skriver kontrakt!!

Ett liv går aldrig att få tillbaka, men denna person måste stoppas så att flera inte blir lurade.

 

Texten är kopierad från ridtravare.ifokus


Kommentarer
Postat av: Blogcast / Jealii

Jag håller verkligen med dig. Jag kände faktiskt lite så att den första säsongen blev lite halvtråkig ibland just för att det inte hände något superspännande. Men den här säsongen har hållt spänningen på topp hela tiden!

2011-05-08 @ 12:34:45
URL: http://vampiress.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0