det värsta med två ryttare och en häst!

Ja som ni kanske vet så delar jag och min syster på min eller ja våran häst. Och ibland kan det bli extremt jobbigt, exempel som nu när det kliar i fingrarna för jag vill upp till stallet och rida Zola. Eller när man inte har tid med stallet så är det såklart sin dag (dåligt planerat jag vet).

Sen kan det bli lite jobbigt när man har olika uppfattningar om saker, och olika regler därför tycker jag att det är jätte viktigt att man kommer överrens om vilka regler man ska ha, om man är två på en häst eller fall men har en medryttare/fodervärd eller om någon annan får rida din häst!

Ex som jag och min syster har som regel att Zola inte får gå in där vi har fodret (ja det är en box utan en dörr så det är bara att gå in där. Det är inte direkt någon "foderkammare") Sen så kom min pappa på en regel, att så fort jag och Madde rycker Zola i munnen ska pappa få 10kr av oss. Jag vet det låter lite töntigt, och jag vet att man absolut inte ska rycka en häst i munnen, men en dag gjorde jag det för Zola höllt på att dra ut på vägen i full galopp och mycket riktigt fick pappa en tia av mig när jag kom hem. Han är ingen hästmänniska men han vet att man absolut inte ska rycka en häst i munnen. Vi har såklart några andra regler om saker kring Zola.

jag och min syster hos min farmor i Norge, hon till vänster och jag till höger!

Har ni några regler till era hästar? 


Kommentarer
Postat av: Julia

sv: tack :D

2010-12-12 @ 18:04:27
URL: http://broddnyckel.blogg.se/
Postat av: my

Sv: Tack! Din var också fin :)

2010-12-12 @ 20:35:10
URL: http://myalfredo.blogg.se/
Postat av: N

fin blogg :D allt bra?

2010-12-12 @ 21:02:17
URL: http://blackijacki.blogg.se/
Postat av: Tova

jotack, jag har X antal regler på Vera :P

2010-12-14 @ 07:49:35
URL: http://kazince.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0